به گزارش سایت اینترنتی "پیسیورلد"، "دیو مارکوس" مدیر تحقیقات امنیتی شرکت "مک آفی" اعلام کرد به طور مثال نرمافزارهای مخرب موسوم به "بات" (? (Bot?که اغلب برای تحت کنترل درآوردن تعداد زیادی رایانه توسط هکرها مورد استفاده قرار میگیرند، معمولا نه توسط یک هکر، بلکه توسط جمعی از هکرها و با استفاده از روشهای جمعی نگارش نرمافزار، خلق میشوند.
وی افزود: بررسیها نشان میدهد نمونههای جدید این نرمافزارها به تازگی به صورت گروهی توسط هکرها نوشته میشوند و هکرها بدین منظور از روشها و ابزارهای خلق نرمافزارهای دارای کد باز، استفاده میکنند.
نرمافزارهای کد باز به طور کلی به نرمافزارهایی گفته میشود که کد اصلی برنامه نوشته شده برای آنها برای استفاده عموم در دسترس بوده که معمولا برنامه نویسان مختلف به تکمیل و بهینهسازی این کد برنامه میپردازند تا در نهایت نرمافزاری کارامد، حاصل شود.
موفقیت برخی نرمافزارهای دارای کد باز از جمله سیستمعامل "لینوکس" و یا مرورگر "فایرفاکس" که به همین شکل و با همکاری گروهی برنامه نویسان خلق شدهاند، میتواند یادآور این موضوع باشد که هکرها نیز با همین روش میتوانند کدهای مخرب خطرناکی را خلق کنند.
شرکت "مکآفی" گزارشی از جزییات استفاده هکرها از روشهای مورد استفاده در نگارش نرمافزارهای کد باز را در نخستین شماره از نشریه امنیتی "سیج" خود به چاپ رساندهاست. این شرکت از این پس نشریه امنیتی "سیج" را هر شش ماه یکبار منتشر خواهد کرد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ